su kaçağı tespit - An Overview

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun 1-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Bu cihaz sınıfında ilk kez: su kaçağı tespit Daha hızlı nokta tespiti için yeni Wise fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya su kaçağı tespiti başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çOkay daha etkili olarak yapılır.

Tüm hizmet su kaçağı tespit verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına su kaçak tespiti alıyoruz.

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

ten yıllardır yapmış olduğumuz mekanik tesisat Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli olarak...

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera propertyımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç su kaçağı tespit bir zarar vermeden 100% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz 30 dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artık tesisatınıza zarar vermeyin.

Report this wiki page